Σχετικά με εμάς

Ένα καινούριο κέντρο ξένων γλωσσών με έναρξη λειτουργίας τον Σεπτέμβριο 2016, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων που προάγει δυναμικά την εκμάθηση των πιο διαδεδομένων γλωσσών του κόσμου.

Οι μικροί μαθητές δημοτικού έχουν την ευκαιρία να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες μαζί μας και να γνωρίσουν άλλους νέους πολιτισμούς μέσα από τα βιβλία τους, Οι έφηβοι οπλίζονται με γνωστικά εφόδια για το μέλλον και επίσης προετοιμάζουμε ενήλικους μαθητές για τις επικοινωνιακές απαιτήσεις της καθημερινότητας και την κάλυψη των επαγγελματικών τους αναγκών.

Εστιάζοντας στην ανθρωποκεντρική διδασκαλία και εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα συστήματα εκμάθησης είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε μαζί σας την συνταγή της επιτυχίας.

Στεγασμένοι σε ένα ολοκαινουργιο χώρο ειδικά σχεδιασμένο για να υποδεχτεί παιδιά και γονείς παρέχοντάς τους ότι νεότερο υπάρχει στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε, να μας γνωρίσετε και να ανακαλύψετε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε .

Ο Χώρος μας

Ένα φιλόξενο περιβάλλον είναι η καλύτερη αρχή για μια επιτυχιμένη πορεία για αυτό και επιμεληθήκαμε ιδιαίτερα τον χώρο μας .

Άπλετο φως και φυσικός αερισμός σε όλες μας τις αίθουσες. Χαρούμενα, ξεκούραστα χρώματα που μας βοηθούν στην αυτοσυγκέντρωση.

Διαδραστικοί πίνακες στις τάξεις μας , η νεότερη εξέλιξη στην εκπαίδευση.

Δανειστική βιβλιοθήκη με κλασικούς και μοντέρνους τίτλους βιβλίων για τους μικρούς και μεγάλους μας μαθητές.

Προσεκτικά επιμελημένες γωνιές που κάνουν την παραμονή μαθητών και καθηγητών ευχάριστη και δημιουργική.

Ασφαλές περιβάλλον που πληροί όλες τις προδιαγραφές ενός χώρου που φιλοξενεί παιδιά.

Διδασκαλία

Γνωρίζουμε πως κάθε παιδί μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο και οφείλουμε να αξιολογούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και επικεντρωμένα στις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού, βοηθώντας το να αναπτύξει τις δεξιότητες που μπορεί να το διακρίνουν.  

Βασισμένοι σε αυτό χρησιμοποιούμε πρώτα από όλα  μελετημένες σειρές βιβλίων μεγάλων εκδοτικών οίκων που χρόνια τώρα ειδικεύονται στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.   

Παράλληλα η χρήση οπτικοακουστικών  μέσων όπως οι διαδραστικοί πίνακες μας βοηθούν να κάνουμε το μάθημα ενδιαφέρον.  

Επιπλέον χρησιμοποιούμε την μουσική και ειδικότερα τα τραγούδια που τόσο αγαπούν τα παιδιά. 

Τέλος μέσα από το θεατρικό παιχνίδι δίνουμε έμφαση στον προφορικό λόγο. 

Για να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω, εμείς οι καθηγητές μένουμε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση και εξελισσόμαστε καθημερινά. 

Πάνω από όλα όμως επιβραβεύουμε  κάθε προσπάθεια των μαθητών μας και τους ενθαρρύνουμε να συμμετέχουν στην διαδικασία της μάθησης .