Αγγλικά

Μαθήματα Αγγλικών

Η πρώτη επιλογή όλων ανεξαρτήτου ηλικίας και η βάση της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην χώρα μας.

Αναμφίβολα, η αγγλική γλώσσα αποτελεί σημαντικότατο προσόν για κάποιον που την κατέχει.

Έχουμε δημιουργήσει ευέλικτα προγράμματα σπουδών αγγλικής γλώσσας που απευθύνονται σε μαθητές, σπουδαστές κι εργαζομένους όλων των επιπέδων και σας οδηγούν σε εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων.

Πιό συγκεκριμένα συμμετέχουμε στις εξετάσεις του πανεπιστημίου Μίσιγκαν (University of Michigan) ECCE / ECPE και στις εξετάσεις ESB (English Speaking Board) B1 / B2 καθώς επίσης και στις εξετάσεις Europalso για τους μικρούς μας μαθητές.

 

Το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες καθορίζει τα επίπεδα γλωσσομάθειας από Α1 εως Γ2 ανάλογα με το επίπεδο γνώσης της γλώσσας, ικανότητας χειρισμού της και επικοινωνίας με αυτή ως εξής:
Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς Επίπεδο γνώσης που αντιστοιχεί
Επίπεδο Α1
Στοιχειώδης γνώση
Επίπεδο Α2
Βασική γνώση
Επίπεδο Β1
Μέτρια γνώση
Επίπεδο Β2
Καλή γνώση
Επίπεδο Γ1
Πολύ καλή γνώση
Επίπεδο Γ2
Άριστη γνώση

Γλώσσες

How can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

PRE-JUNIOR CLASSES

Ξεκινάμε από την τρυφερή ηλικία των 6-7 ετών με τις pre-junior classes. Πρόκειται για μαθήματα που βασίζονται στο παιχνίδι και σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες που κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν την γλώσσα και να έχουν ένα καταπληκτικό ξεκίνημα που είναι καθοριστικό στην συνέχεια της εκπαίδευσή τους.

JUNIOR AND SENIOR CLASSES

Μαθήματα για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Έμπειροι καθηγητές καθοδηγούν τους μαθητές μας στα σωστά βήματα της εκμάθησης της γλώσσας. Εκπαιδευτικά παιχνίδια και ποικίλες δραστηριότητες για τον προφορικό λόγο, καθώς και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της παραγωγής γραπτού λόγου.

CERTIFICATE CLASSES

Αυτές οι τάξεις αφορούν την προετοιμασία εξετάσεων και τις χρήσιμες δεξιότητες κατάκτησης μίας γλώσσας. Ακουστική κατανόηση, προφορική απόδοση, παραγωγή γραπτού λόγου και κατανόηση κειμένων. Πολύωρα μαθήματα και εργασίες που εξασκούν τον γραπτό και προφορικό λόγο. 

CLASSES FOR ADULTS

Μαθήματα για εργαζόμενους ενήλικες και φοιτητές που θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους η θέλουν να ολοκληρώσουν την εκμάθηση της γλώσσας που ξεκίνησαν σε μικρότερη ηλικία. Εντατικά μαθήματα και προγράμματα σπουδών από τρείς μήνες έως δύο έτη με στόχο την πιστοποίηση Β2 συνήθως.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το μάθημα στην τάξη είναι αναντικατάστατο και η προσωπική επαφή με τους μαθητές ιδιαίτερα εποικοδομητική.  Όμως οι εξελίξεις και τα θέματα υγείας που έχουν προκύψει μας βοήθησαν να πάμε την εκπαίδευση ένα βήμα πιο μακριά. Τα εξ αποστάσεως μαθήματα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα σπουδών μας με μεγάλη επιτυχία. Η οργάνωση και η χρήση εκπαιδευτικών εργαλείων μας χαρακτηρίζουν και γονείς και μαθητές μπορούν να βασιστούν πάνω στις ικανότητές μας για διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη. Αν χρειαστεί λοιπόν, δεν θα χαθεί ούτε μια ώρα μαθήματος και τα διαδικτυακά μαθήματα θα τεθούν σε εφαρμογή ευθύς αμέσως.  Κάποια τμήματα ενηλίκων άλλωστε ξεκινούν εξ αρχής εξ αποστάσεως ώστε να εξυπηρετήσουν μαθητές μας που μένουν μακριά μας ή που το πρόγραμμα τους δεν τους επιτρέπει την δια ζώσης εκπαίδευση.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Θέλετε να μάθετε Αγγλικά; Χρειάζεστε πιστοποίηση των γνώσεων σας για την εργασία σας;
Μαζί μας έχετε την ευκαιρία να το κάνετε άμεσα και με χαμηλό κόστος. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σας προσφέρει την δυνατότητα να λάβετε μέρος στις αναγνωρισμένες εξετάσεις TOEIC χωρίς οικονομικό ρίσκο. Η πιστοποίηση αφορά τα επίπεδα Β1, Β2, C1
Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων και εάν σας ικανοποιεί η βαθμολογία του αποτελέσματος μπορείτε να αγοράσετε το πιστοποιητικό με κόστος 150€
‌Εμείς, εάν επιθυμείτε, μπορούμε να σας προετοιμάσουμε για τις εξετάσεις σε ολιγομελή τμήματα με το ανάλογο υλικό προετοιμασίας από 1-3 μήνες εάν οι γνώσεις σας είναι επαρκείς και σε ετήσια βάση εάν οι γνώσεις σας χρειάζονται φρεσκάρισμα.
‌Τα μαθήματα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα από έμπειρους καθηγητές με φυσική παρουσία στο κέντρο μας.
Φέτος θα δημιουργήσουμε και τμήμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για μαθητές που μένουν μακριά μας η το πρόγραμμα τους δεν τους επιτρέπει την διά ζώσης εκπαίδευση.
Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας το δικό σας πλάνο σπουδών.